Optimizare SEO pentru Google

Optimizare website și magazine online pentru căutări

Provenind din engleză, Search Engine Optimization (Optimizare pentru motoare de căutare) reprezintă optimizarea și pregătirea conținutului (text, imagini, etc) a unei pagini web pentru a fi indexată eficient de către motoarele de căutare.

Ce este SEO?

SEO este un proces ce dă rezultate stabile în timp. Gradul de dificultate ține de numeroși factori, printre care competitorii direcți și indirecți, autoritatea și vechimea website-ului, unicitatea conținutului și structurarea informațiilor textuale, referințele externe și multe altele. Însă, spre deosebire de reclama plătită, care durează doar atâta vreme cât cheltuiți un buget alocat publicității, optimizarea SEO este durabilă, naturală și cu un impact profund, având costuri de întreținere minime.

Strategie

Optimizarea pentru motoarele de căutare – sau, abreviat, SEO, este un proces complex ce include o serie de metode și tehnici ce au ca scop final o poziționare cât mai bună în topul rezultatelor pentru căutări după cuvinte cheie specifice în motoarele de căutare, cu precădere Google.

Mai multe
detalii?

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Cum se realizează optimizarea SEO ?

optimizare seo / google